Bulihajó

Bulihajó

Programok a Balaton közepén!

Ha többre vágysz, mint egy hagyományos disco vagy szórakozóhely, bulizzunk és táncoljunk együtt egy különleges helyszínen a Balaton közepén! DJ-vel, fényekkel, balatoni panorámával, mai zenékkel és retro slágerekkel várjuk utasainkat bulihajóink fedélzetén. A hajók a program végén az induló állomásokra érnek vissza. A hajózás alatt mindenkit szeretettel várunk a hajóbüfében is.

 

Találkozunk 2024 nyarán a Bulihajók fedélzetén!

 

Idén újra indul PLÁZS Bulihajó Siófokon, a Hajóállomásról!
2024. május 18. 19:30    Plázs Boat Party - Grand Opening 

Részletek és további információ a Plázs oldalán!

 

 

Utazási feltételek

  • A Társaság a megváltozott vízállási vagy időjárási viszonyok miatt elmaradó járatokért, azok késéséért, valamint vasúti és autóbusz csatlakozások elmulasztásáért semmiféle felelősséget nem vállal és kártérítést nem nyújt.
  • Az ár-, a menetrend- és programváltoztatás jogát a Társaság fenntartja. Hatályos díjszabásunk letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhető a Társaság hajóállomásain.
  • A sétahajók és programhajók minimum létszám elérése esetén indulnak. Kérjük érdeklődjön jegypénztárainkban vagy a BAHART Ügyfélközpont elérhetőségein.
  • Csoportoknak a hajózási lehetőség megszervezését más időpontokban is vállaljuk.
  • A program résztvevői a jegyvásárlással tudomásul veszik és elfogadják, hogy az utazás során hang-és videofelvétel készülhet, melyet BAHART a szolgáltatásai népszerűsítésére felhasználhat marketing felületein (pl. közösségi portálok, honlap).  
  • A részletes utazási feltételeket az üzletszabályzat tartalmazza, mely letölthető a csatolmányok rovatban, illetve elérhető a Társaság hajóállomásain.